میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟ فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید!
سرخط خبرها

مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند

  • کد خبر: ۲۲۵۷۲۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۱
مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند
مدیرعامل خیریه ملی دارالاکرام در سومین همایش سراسری مدیران این نهاد حمایتی گفت: تاکنون بیش از ۸ هزار دانش‌آموز از طریق ۲۵ شعبه در بیش از ۱۰۰ شهر شناسایی و جذب شده‌اند و هم‌اکنون درحال دریافت خدمات پنج‌گانه و بورسیه تحصیلی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سومین همایش ملی مدیران دارالاکرام با هدف حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در مشهد، عصر امروز (پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه) با حضور مصطفی میراحمدی‌زاده مدیرعامل خیریه دارالاکرام، احمد شاهید عضو شورای مرکزی راهبردی مشهد، فرنگیس عنبری مدیر خیریه عصمتیه، سید سعید مُهری عضو هیئت مدیره و امنای دارالاکرام، مریم تقوی مدیر شعبه خراسان رضوی و جمعی از خیران برگزیده سراسر کشور در تالار همایش‌های بیمارستان قائم (ع) مشهد برگزار شد.

از بورسیه تحصیلی تا اشتغال‎زایی

مدیرعامل خیریه دارالاکرام در این همایش ضمن برشمردن پنج عرصه خدمتی این نهاد غیردولتی ملی اظهار کرد: در حوزه آموزش و تحصیلی، تلاش اصلی ما فراهم‌کردن زمینه‌های تحصیلی و آموزشی برای کودکان و نوجوانان بورسیه‌شده دارالاکرام است. در حوزه معیشتی متمرکز بر تهیه کالا‌های مورد نیاز و اساسی برای دانش‌آموز و خانواده آنها هستیم و در بخش مددکاری و روانشناسی، درک و رفع مشکلات دانش‌آموزان با حضور مددکاران، روانشاسان و تشکیل پرونده‌های بالینی، تربیتی و آموزشی در دستورکار است.

وی افزود: در عرصه‌هایی بهداشتی و درمانی، دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان در بدو ورود به دارالاکرام از سوی پزشکان و دندانپزشکان متخصص مورد معاینه و آزمایشات کامل قرار می‌گیرند؛ سپس به صورت سالانه بر اساس گزارش مددکار به پزشک متخصص ارجاع داده می‌شوند. هم‌چنین در حوزه اشتغال و کارآفرینی نیز یکی از اقدامات مهم و متفاوت دارالاکرام، کمک به اشتغال دانش‌آموز و حتی سرپرست او از طریق آموزش مهارت‌های فنی است.

میراحمدی زاده در پاسخ به سؤالی درباره نحوه جذب دانش‌آموزان نیازمند خاطرنشان کرد: به طور کلی، شش مرحله برای این هدف تعریف شده است. در گام نخست، همیاران معتمد یا کارشناسان شعب برای شناسایی، تأیید، ثبت و تکمیل پرونده در سامانه مهربانی تشکیل پرونده می‌دهند. پس از این، کمیته تصویب اقدام به بررسی پرونده و تخصیص مددکار می‌کند، پس از این، قرارداد بورسیه منعقد و دانش‌آموز به چرخه بورسیه وارد خواهد شد.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۸ هزار دانش‌آموز از طریق ۲۵ شعبه در بیش از ۱۰۰ شهر شناسایی و جذب شده‌اند و هم‌اکنون درحال دریافت خدمات پنج‌گانه و بورسیه تحصیلی هستند. هدف‌گزاری خیریه ملی دارالاکرام نیز آن است که تمام کودکان و نوجوانان نیازمند و دارای شرایط خاص بتوانند از خدمات آموزش و پرورش، مددکاری اجتماعی و روانشناسی بهره‌مند شوند.

سومین همایش ملی مدیران دارالاکرام از تاریخ دوازدهم اردیبهشت‎ماه به مدت دو روز با حضور مدیر عامل، تعدادی از اعضای هیئت مدیره و مدیران شعب از ۲۵ شعبه در مشهدمقدس در حال برگزاری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->